Hvis du ejer et eller flere websites og ønsker, at tjene penge på dit medie, så kan vi hjælpe dig med det.

Igennem mere end ti år har vi arbejdet professionelt med at tjene penge, som udgiverne af nogle af Danmarks mest besøgte websites i perioden. Over tid blev vores samarbejde med reklame-bureauer, SEO-bureauer og andre indkøbere så omfattende, at det gav os et unikt indblik i markedets udbud, efterspørgsel og deraf reservations-priser.

Det gør at vi kan forhandle med indkøbere ud fra et totalt og realistisk billede af markedet. Det betyder, at vi ikke skræmmer indkøbere væk med for høje priser, men at vi sørger for, at vores udgiverne får den bedste pris på markedet ganget op med maksimal volumen.

Vi repræsenterer i dag over 50.000 websites når det kommer til salg af annoncer, advertorials og skræddersyede kampagner, hvilket gør at udgiverne bag altid er sikret det bedst mulige afkast på deres aktiv imens de selv gør det de holder mest af og er bedst til, nemlig udvikler og driver deres medie.

Den positive udvikling i vores partneres mediers tekniske værdier samt besøgstal er noget vi tager meget seriøst. Derfor publiceres kun advertorials af høj kvalitet på partneres medier og vi hjælper til med den organiske SEO uden beregning på medierne til gavn for vores partnere og kunder.

 

Muligheder og fordeling

There ain’t no such thing as a free lunch” sagde bl.a. Milton Friedman og We Digitize tager også et performance fee baseret på aftalens type, som kan være et af to:

  • Eksklusivt samarbejde, hvor kun We Digitize må sælge reklamer, advertorials og lignende på mediet. Honoreres med op til 75/25 i publishers favør. Altså modtager publisheren op til 75 % af alt omsætning og minimum 70 %.
  • Frit samarbejde, hvor We Digitize må sælge ind på mediet, men det må alle andre også. Omsætningen deles 50/50. Altså modtager publisheren 50 % af alt omsætning.

Har du specielle ønsker og krav til en evt. samarbejdsaftale, så kan det i visse tilfælde lade sig gøre. Så kontakt os gerne og hør nærmere.

 

Hvilke medier kan We Digitize repræsentere?

Kun websites af en vis kaliber. Mediet skal have godt og lødigt indhold, nogle fine tekniske data og vigtigt af alt: besøgende.

Det behøver ikke være mange besøgende. 1.000 besøgende på en side for IT professionelle er ofte mere værd end 10.000 besøgende på en side med sjove GIF-animationer.

Er du i tvivl, så kontakt os og hør nærmere for det kan sagtens være, at typen af brugere på f.eks. en privat blog er af stor interesse for vores kunder, selvom bloggen kun har 1.000 besøgende om måneden.

 

Hvad kan man forvente

Vi har hundredevis af kunder, som vi er i kontakt med løbende og så snart vi repræsenterer dit website, så bliver de informeret. Hvis vi er nået frem til en endelig aftale, så vil vi ofte komme med de første ordrer inden for en uge da vi kun indgår aftaler, hvor vi ser et potentiale for alle parter.

Hvis du har et godt, velbesøgt medie med omkring 50.000 besøgende / md., godt indhold og gode tekniske stats som eksempel, så vil vi ofte kunne genere en årlig omsætning på omkring 250.000 – 500.000 kr. på mediet.

Overvejer du i stedet at sælge dit website, så se venligst her.