Om We Digitize

Vi fungerer hovedsageligt som grossist for omkring 400 digitale bureauer, hvoraf størstedelen er udenlandske. Vi kan yde services og agere konsulenter inden for linkbuilding, op/ombygning af websites, SEO, sociale medier, tekstforfatning samt strategi, salg, branding og reputation management, så længe det er digitalt. Det kan vi fordi vi siden 2001 har arbejdet intensivt inden for disse områder, specielt inden for linkbuilding, der også er vores primære forretningsområde. Fra 2006 har vi med den viden opbygget We Digitize, som i tre år i træk er blevet kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen samt hjulpet stribevis af andre virksomheder, heriblandt også flere Gazelle-virksomheder. Vores kunder tæller i dag alt fra den lokale frisørsalon til store internationale virksomheder.

Specialister i international SEO og linkbuilding

Efter i mange år at have været specialister i SEO og linkbuilding i primært Norden og Tyskland har vi igennem de seneste år haft så mange internationale opgaver at vi kan tilbyde SEO og linkbuilding på verdensplan på et højt niveau. Igennem vores omfattende publisher-netværk, som samlet set tæller 139.805 websites på verdensplan, samt via vores samarbejdspartnere, kan vi tilbyde en kvantitet og kvalitet som pt. ikke kan matches af andre når det kommer til international linkbuilding.

USP – Den hemmelige opskrift

Kombinationen af teori, praktisk erfaring samt tillid til os i branchen gør at vi kan levere nogle unikke resultater, som på det fleste markeder ikke kan matches. Foruden vores mange eksklusive samarbejdsaftaler med publishers, så gør vores høje indkøbsvolumen at vores linkbuilding ikke kan matches når det kommer til udbud, volumen og pris.

Vi takker nej til opgaver

Vi tillægger i høj grad vores succes det, at vi fokuserer på langvarige relationer med vores interessenter, heriblandt vores kunder. Det betyder også, at vi til tider må takke nej til opgaver, hvor vi ikke mener vi kan skabe nok værdi for kunden. Vores interesse i dette er selvfølgelig, at vi kan benytte os af en pull-strategi og udvikle vores produkt og service i stedet for at bruge ressourcer på en salgsafdeling. Faktisk har vi af samme årsag ingen sælgere eller salgsafdeling, kun et servicegen der tager sig af inbound henvendelser.

Ingen opgaver er for små

Kan vi levere værdi er ingen opgaver dog for små. Opgaverne vi udfører kan rangere imellem alt fra at skaffe et par indgående links, eller forfatte et par produktbeskrivelser til fuldstændige online strategier og implementering af vores telemarketing/CRM-system i store salgsafdelinger. Så hvad enten der er tale om en mindre webshop eller en stor salgsafdeling, der skal effektiviseres, så hjælper vi meget gerne, hvis vi vurderer, at vi kan tilføje markant værdi til kunden.

Tag endelig fat i os, hvis ovenstående har fanget din interesse på mail [email protected] eller telefon 70601001.

Hvem står bag We Digitize?

Selskabet blev stiftet tilbage i 2006 af Martin Leo M. Jørgensen, som også fungerer som kapitalpartner og koncerndirektør i selskabet i dag. Sammen med Martin ejede Market Zoo, som er en del af Bridgepoint, størstedelen af We Digitize fra 2020 – 2023. I dag ejes We Digitize primært af Martin og det danske selskab, Nordahl Invest, er indehaver af de resterende anparter i We Digitize.

Den daglige leder i Odense er Jørgen Kristensen, som via Nordahl Invest også er kapitalpartner i We Digitize. Jørgen har tidligere arbejdet som direktør i Telia Danmark og har en masse erfaring med sig fra andre selskaber såvel. I København står Daniel Gylling for den daglige ledelse i Visibility Group og Lone Holm for den daglige ledelse i Scriptomist.