We Digitize er eksperter i linkbuilding og off-page SEO – og vi vil gerne bruge vores ekspertise til at hjælpe dig!

Vi er en slags match-makers, når det kommer til links. Helt konkret er vi eksperter i at få de helt rigtige websites til at linke til din hjemmeside. Det betyder, at du kommer højere op i Google, så flere kunder kan finde dig.

Derfor skal du vælge os:

• Vi er specialister i off-page SEO og linkbuilding.
• Vi leverer en højere kvalitet, end vores konkurrenter kan. (Ja, det tør vi godt sige!)
• Vi ved, at du er specialist i noget andet. Det synes vi, at du skal fokusere på. Imens tager vi os af arbejdet med off-page SEO og linkbuilding.
• Du bestemmer selv, hvor meget du vil bestemme. Du kan nøjes med løbende status-møder, hvor vi viser dig resultaterne af vores arbejde. Eller du kan styre hele processen selv via vores platform.
• Vores platform giver adgang til foretrukne værktøjer blandt SEO-eksperter, samt +60.000 partnersites.
• Vi er det oplagte valg til off-page SEO for virksomheder med, og uden, SEO-eksperter.

Hvorfor linkbuilding og off-page SEO?

Er du i tvivl om, hvorfor det lige er linkbuilding og off-page SEO, du skal have hjælp med? Så har vi svaret til dig.

Når det handler om SEO, snakker man om to forskellige typer:

  • On-page SEO
  • Off-page SEO

On-page SEO (også kaldet teknisk SEO) går ud på at forbedre dit eget website. Det handler blandt andet om at implementere vigtige søgeord på dine sider og linke internt – altså til undersider på din hjemmeside.

Off-page SEO kræver derimod mere end bare dig selv og dit eget website. Det handler nemlig om at få andre til at linke til dig. Det sender et signal til Google om, at din side er brugbar og troværdig.

Det er uhyre vigtigt for at få en god placering i søgemaskinen, og i sidste ende få kunder og konverteringer.


Du kan selv lave on-page SEO

Som du måske kan forstå af det ovenstående, er det mere lige til selv at lave on-page SEO. Det foregår jo alt sammen på din egen hjemmeside, som du har kontrol over.

Desuden findes der i dag rigtig mange programmer, som kan hjælpe dig, heriblandt:

  • Yoast SEO, som er et plugin, du kan bruge til WordPress. Det gør det nemt selv at optimere din on-page SEO.
  • Et hav af “themes” til WordPress. Disse temaer er allerede godt optimerede i forhold til on-page SEO.
  • Både Yoast SEO og de forskellige themes i WordPress fungerer til alle typer af forretninger. De kan hjælpe dig med at få trafik til din hjemmeside og gøre besøgende til betalende kunder.

Off-page SEO er mere tricky

Off-page SEO er ikke helt så nemt at lave som on-page SEO. For hvordan finder du de websites, som skal linke til dig? Og hvordan får du ejeren af hjemmesiden til at give dig et link?

Hvordan ved du, om et link fra websitet overhovedet giver “linkjuice” – altså får dig højere op i Google? Og er det egentlig lovligt at bede om et link?

Hvordan skal linket udformes, og hvor skal det placeres for at give den største gevinst? Hvor mange links har du brug for, for at nå dit mål?

Var det mange spørgsmål? Bare rolig, det er dem, vi har specialiseret os i at svare på. We Digitize varetager lige præcis alle de arbejdsopgaver – så du ikke behøver at bekymre dig om dem.

Hvad er linkbuilding, og hvorfor er det vigtigt?

Linkbuilding handler om at opbygge referencer. Når andre websites linker til dig, bruger de dig som reference. Det giver troværdighed og autoritet. Det er to ting, Google rigtig godt kan lide. Sider med en høj grad af troværdighed og autoritet stryger til tops!

Der er ikke nogen tvivl om, at du gerne vil være på toppen. Det er nemlig i toppen af søgemaskinen, at potentielle kunder kan finde dig. Det er et fact.

Statistikken viser, at mere end 90 % af alle, der søger på Google, klikker i top-3. Derfor er det alfa og omega, at din off-page SEO og linkbuilding arbejder for dig.

Lidt historie om Google, links og referencer…

Det er ikke nogen tilfældighed, at Google vægter referencer højt. Søgemaskinen er nemlig stiftet af studerende, som var vant til at bruge referencer i deres studie.

Den akademiske tilgang blev inspiration til Googles algoritme, og det er den stadig i dag. De hjemmesider, som bliver brugt som referencer, anses som troværdige.

Som nævnt fungerer links som referencer. Derfor gælder det om at få mange, og gode, links til din hjemmeside – helst fra andre websites, som også har troværdighed og autoritet.

Belønningen er en super placering i toppen, hvor brugere og kunder kan finde dig. What’s not to like?

Hvorfor lige Google?

Hvorfor er det lige Google, vi fokuserer på, og ikke fx Bing? Der er selvfølgelig mange søgemaskiner derude, men Google er og bliver den største spiller.

Når vi fokuserer på Google, er forklaringen egentlig ret simpel: Stort set alle bruger Google, og stort set alle finder alt på Google. Derfor giver det rigtig god mening at fokusere på at ligge i top-3 i denne søgemaskine.

Googles stiftere Larry Page og Sergey Brin

Sådan laver vi off-page SEO og linkbuilding:

1# Vi sætter et mål

Hvad drømmer du om at komme i mål med ved hjælp af off-page SEO og linkbuilding? Vi sætter nogle målbare resultater, som vi kan arbejde hen mod. Det kan handle om større brand awareness, flere online salg eller leads. Det kan også være, at du ønsker mere salg af et bestemt produkt med høj avance.

2# Vi analyserer og gør klar

Vi tager et kig på, hvordan status ser ud nu og her. Hvor er din nuværende website, i forhold til hvor du gerne vil hen? Er indholdet og den tekniske SEO fx på plads? Vores team hjælper og supplerer med det, du måtte have brug for, for at vi bliver klar til linkbuildingen.

3# Konkurrenter og søgeordsanalyse

Vi kigger konkurrenterne nøje efter i sømmene, så vi kan gøre dit website endnu bedre. I denne forbindelse laver vi en søgeordsanalyse og finder frem til de mest favorable søgeord for dig og din hjemmeside.

4# Vi præsenterer planen

Det er blevet tid til at præsentere vores plan for linkbuildingen! Her får du information om alt fra det forventede budget til det forventede afkast. Vi gennemgår den første faktiske linkplan, så du er helt med på, hvad der skal ske.

5# Vi går i gang!

Når du har godkendt planen, går vi i gang med udførelsen. Løbende følger vi op på resultaterne, og vi fintuner, hvor det er nødvendigt. Vi sørger selvfølgelig hele tiden for, at linkbuildingen følger den overordnede strategi og spiller sammen med din on-page SEO.

Lad os finde ud af, hvad linkbuilding kan gøre for dig! Kontakt os på telefon 70601001, mail [email protected] eller via chatten herunder. Det er helt uforpligtende.

We Digitizes referencer

Nu har du lært, hvorfor links og referencer er alfa og omega for din placering på Google. Og dermed hvordan off-page SEO og linkbuilding kan hjælpe dig op i top-3 i søgemaskinen, generere trafik, kunder og konverteringer.

Men hvad så med vores referencer? Jo, dem kan du få et indblik i her:

  • Vi samarbejder med hundredvis af store, online marketing-bureauer, affiliate-sider og virksomheder verden over.
  • Af online marketing-bureauer kan vi nævne Obsidian Digital, som er kendt af mange i branchen. De er kunder hos os.
  • Fra affiliate-industrien kan vi nævne Game Lounge/MarketZoo. Her håndterer vi en stor del af off-page SEO’en.
  • Disse virksomheder ejer mange websites, ikke mindst websites i nicher med høj konkurrence.

Vi har mange flere referencer som disse, men ikke alle ønsker at give konkurrenterne nys om deres kilde til off-page SEO. Det respekterer vi selvfølgelig.

Ikke desto mindre kan du få indblik i flere referencer på forespørgsel. På den måde kan du se værdien af vores arbejde via tredjeparts-værktøjer som Ahrefs og SEMrush – i anonymiseret form, for at bevare kundernes diskretion.

Værdien på den organiske trafik på en af vores faste kunder. 1.800.000 DKK / md. per 27.07.2022

Her ser du værdien af den organiske trafik, vi har hjulpet én af vores faste kunder med at skabe: 1.800.000 DKK / md. per 27.07.2022.

Vores referencer kommer dig til gode

We Digitize samarbejder med en lang række af websites-ejere. Det har vi gjort i mange år. Faktisk var vi blandt de første, som standardiserede salg af advertorials på hjemmesider. 

Disse websites-ejere samarbejder eksklusivt med os, når det kommer til advertorials. Men derudover sælger de også advertorials til en yderst rimelig pris til vores kunder.

Det betyder, at du kan få omtale på troværdige og relevante hjemmesider. Du får desuden links til en pris, som andre ikke kan matche.

Kunne du fx se GAFFA linke til dit website? Det bliver muligt, når du samarbejder med os. GAFFA er nemlig én af vores mange eksklusive samarbejdspartnere.


Hvad koster linkbuilding?

We Digitize arbejder ud fra et rimelighedsprincip. Det betyder, at vi kun opkræver en procentvis avance på de faktiske udgifter, vi har i forbindelse med linkbuildingen.

Du kommer altså ikke til at betale for vores analyser eller planlægning af linkbuildingen. Og det på trods af at de skaber rigtig meget værdi!

Du betaler derimod kun for de faktiske udgifter, vi har i forbindelse med publicering af advertorials, udfærdigelse af indhold, billeder og videoer – og hvad der nu ellers skal til for at nå i mål med de ønskede resultater.

Det er svært at give helt konkrete tal. Prisen varierer nemlig fra branche til branche og land til land. Overordnet set skal du regne med at betale nogle tusinde kroner for et godt link i Danmark.

Dét skal du så gange op med det antal gange, linket skal bruges, for at du kan overgå konkurrenterne i toppen af søgemaskinen.

Se det som en investering

Du kan med fordel se på linkbuilding og off-page SEO som en rigtig god investering. Selv i de mest konkurrenceprægede brancher er der enorme gevinster at hente.

Ligesom med en klassisk investering kræver off-page SEO også en smule tålmodighed. Google har nemlig brug for lidt tid til at registrere ændringerne og omplacere resultaterne i søgemaskinen.

På den lange bane er der dog ingen tvivl om, at du vil kravle op i toppen af Google, hvor dine kunder kan finde dig.

Det er dog ikke alle, der har tålmodigheden til organisk SEO, som off-page SEO er en del af. Det betyder, at mange virksomheder er underinvesteret. Det er gode nyheder for dig, fordi det giver dig muligheden for at overhale dem inden om.

Vi kan altså kun anbefale dig at komme i gang med off-page SEO og linkbuilding hurtigst muligt. Vi tør næsten garantere, at det er én af de bedste investeringer, du overhovedet kan gøre.

Altså vil det for de fleste dreje sig om en betydlige investering, men vi kan også næsten garantere at det bliver et af de bedste investeringer der kan foretages.

Bliv klogere på, hvad off-page SEO kan gøre for dit website. Tag fat i os på telefon 70601001, mail [email protected] eller i chatten herunder. Det forpligter ikke!