We Digitize køber PengeNytt.no

We Digitize har per 16.12.2021 opkøbt hjemmesiden PengeNytt.no. Vi har igennem årevis samarbejdet med ejeren Kent Øksnes, som efter at have bygget en af Norges mest besøgte sider omkring privatøkonomi op, har valgt at sælge den. PengeNytt.no skriver dybdegående artikler omkring privatøkonomi og relaterede emner og tilbyder også sidens besøgende sammenligningstjenester på f.eks. lån og kreditkort. Hjemmesiden har mere en 60.000 månedlige læsere og over 3.000 følgere på Facebook.

Vores målsætning er at forsætte i sidens ånd med dybdegående artikler om privatøkonomi samt udvidelse af siden med nye, men relaterede temaer. Dette sammenlagt med We Digitizes store kendskab til SEO og linkbuilding i Norge gør at vi forventer at sidens besøgstal og omsætning vil stige betragteligt i de kommende år.

Vi vil gerne takke Kent Øksnes for det fine samarbejde igennem årene og ikke mindst den gode process ved opkøbet af siden. På samme måde hører vi gerne fra andre udgivere, der måtte ønske at sælge deres sider eller virksomheder, der kunne tænke sig at promovere deres virksomhed eller produkt via PengeNytt.no.

PengeNytt.no opkøbt af We Digitize

PengeNytt.no opkøbt af We Digitize